Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 

KLIKKVINYL

 

 

Vakre designgulv som er lette å legge

Alle vinylklikk gulvene har ett smart klikklåssystem som gjør at de er lette å legge.
Overflaten er robust, tåler tøff belastning, og er motstandsdyktig mot flekker, skitt og riper.
*Klikkvinyl er perfekt når du skal pusse opp, fordi det kan legges direkte på eksisterende gulv så lenge det har en hard og jevn overflate.
Kolleksjonene består av klassiske tre- og stenmønster, og vakker trendriktig grafiske design.
 

Godt inneklima

Vinylplanken er helt uten ftalater, og de kan legges uten bruk av lim.
Dette bidrar til et godt og sunt inneklima.
  

 


Bildet er hentet fra tarkett.no

 

 

 

TARKETT KOLLEKSJON

Starfloor Click Ultimate. 6,5 mm. Robust og lekker klikkvinyl i flis- og plankeformat. Den har en integrert akustikkbakside som bidrar til å dempe lydnivået i rommet.Takket være den sterke komposittkjernen får du et gulv som håndterer temperatursvingninger, og det kan legges i rom med store vindu og mye lys. Starfloor Click Ultimate er perfekt å legge på hytta, men temperaturen må ikke bli lavere enn 10 grader på vinteren, og overflatetemperaturen må ikke overstige 60 grader om sommeren.

Id Inspiration Click Solid 55. Slitesterkt vinylgulv i bord- og plateformat med eksklusive naturtro designs. Gulvet er mykt og behagelig å gå på og lett å holde rent. I denne kolleksjonen har vi et lite utvalg av designs hvor vi har påført en eksklusiv preging på overflaten. Denne følger treets mønster, og gir en naturtro følelse av treverk. Se etter Starfloor Click PLUS. iD Inspiration Click Solid 55 bør ikke legges i uterom, eller på arealer som er utsatte for store temperatursvingninger.

Starfloor Click Ultimate. 6,5 mm tykkelse. Starfloor Click Ultimate har en integrert akustikkdempende bakside, som bidrar til og dempe lyden i rommet, og det trengs heller ikke noe underlag ved legging. Gulvet er perfekt for et aktivt familieliv, behagelig å gå på og lett å holde rent. Starfloor Click Ultimate bør ikke legges i for eksempel uterom eller andre rom der gulvet kan bli utsatt for store temperaturvariasjoner eller sterk sol.

  

Bildet er hentet fra tlund.no

 

GERFLOR KOLLEKSJON

Rigid Lock Akustikk. 6 mm. Stabil gulvløsning - tåler godt varme fra ovner og sollys. Naturlig struktur og naturtro overflate. Tåler temperaturer opp til 60 grader. Ideelt for renovering. Intregert trinnlydsdempende bakside.   

Virtuo 55 Clic. 5 mm tykkelse. Meget godt egnet i kjøkken, gang og entréen, hvor gulvet må være robust og tåle høy trafikk. Naturtro design med 4 fasede kanter gir god balanse og lunhet i rommet. Tåler vann, enkelt å rengjøre. 

  

Bildet er hentet fra fargerike.no

 

 

MAL KOLLEKSJON

Elemental er neste generasjon gulv. Elemental har en innovativ flersjiktsoppbygning. Kombinert med et attraktivt utseende og den nyeste teknologien innen LVT gulv gjør disse gulvene til noe helt unikt.

Elemental Isocore 8 mm. Ideelt for kjøkken, barnerom, gang, vaskerom og vinterhager. Det 2mm tykke underlaget bidrar til å utjevne mindre ujevnheter i undergulvet og gir en god lydisolasjon. Egnet på gulvvarme opp til 30 grader og vinterhager, tåler direkte sollys og overflatetemperaturer opptil 70 grader. Fuktighet påvirker ikke gulvet, og det har høy stabilitet.

Rigid Essentials 4,8 mm. Mye av de samme egenskapene som 8mm gulvet. Leveres med integrert underlag som effektivt ytterligere demper lydstøy og korrigerer for mindre ujevnheter i undergulvet.

  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn